نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم سالم الدوساری، بازیکن سال فوتبال آسیا تاتنهام به دنبال کین پایان گمانه‌زنی‌ها درباره دربی | تقابل سرخابی‌ها در شیراز قطعی شد سیاست عجیب درویش: مذاکره با مربی خارجی، جلسه با هاشمیان مشکل بزرگ هاشمیان در خط دفاع پرسپولیس باقری، شاکی از درویش و عبدی شاهرودی به‌زودی گردوخاک می‌کند؟ «کشتی‌های بی‌ساحل استقلال»؛ رؤیایی که در مه گم شد درخشان:دستیار قلعه‌نویی فقط کتاب زیر بغل می‌زند حمایت عجیب بیرانوند از قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی تردید‌های ساپینتو برای انتخاب دروازه‌بان استقلال| نه فرعباسی، نه آدان! سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست!
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید علی‌اصغر کلاته‌سیفری

  • کد خبر: ۹۶۰۷۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید علی‌اصغر کلاته‌سیفری
علی‌اصغر به ورزش علاقه داشت. هر زمان فرصتی دست می‌داد، به زمین والیبال می‌رفت و پای تور می‌ایستاد. علی‌اصغر همواره آرزو داشت ورزش وجود او را زنده و فصلی از تازگی و سلامتی را در زندگی‌اش ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی‌اصغر به ورزش علاقه داشت. هر زمان فرصتی دست می‌داد، به زمین والیبال می‌رفت و پای تور می‌ایستاد. علی‌اصغر همواره آرزو داشت ورزش وجود او را زنده و فصلی از تازگی و سلامتی را در زندگی‌اش ایجاد کند. او می‌دانست با تحرک، توانایی بزرگی در جسم و روحش ایجاد می‌شود. در تاریخ پنجم خرداد ۱۳۳۸ متولد شد. از پنج‌سالگی در مکتب‌خانه مسجد قرآن را آموخت. دیپلم برق را از هنرستان گرفت.

در دوران انقلاب با پخش اعلامیه‌های حضرت امام (ره) به مقابله با رژیم برخاست. قبولی در رشته مهندسی برق دانشگاه بندرعباس، نتیجه شرکت او در کنکور سراسری بود. انقلاب فرهنگی که آغاز شد، دانشگاه‌ها تعطیل شد و علی به شهرش برگشت.

ظاهرا قبل از انقلاب از خدمت معاف شده بود؛ اما بعد از انقلاب داوطلبانه به خدمت سربازی رفت و پس از اتمام خدمت، ابتدا به صف جهادگران پیوست، سپس به سپاه رفت و به استخدام سپاه در‌آمد. حمله ناجوانمردانه رژیم بعث به کشور باعث شد او به سوی جبهه بشتابد. ابتدا مدتی به پاوه رفت، سپس در عملیات والفجر‌۳ با عنوان معاون گردان و در عملیات والفجر ۴ و خیبر به‌عنوان فرمانده گردان به صف رزمندگان جبهه‌های جنگ تحمیلی پیوست. او در تاریخ ششم اسفند ۱۳۶۲ بر اثر اصابت گلوله در عملیات خیبر در منطقه شط‌علی در کوشک، به جمع شهدا پیوست و به سوی معبود شتافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->